Vibes orchid

De Phalaenopsis staat bekend om haar lange houdbaarheid. Maar voor veel consumenten blijkt de verzorging een uitdaging te zijn. Om het watergeven te vergemakkelijken hebben we in samenwerking met elho een innovatieve sierpot ontwikkeld: de vibes orchid.

Optimale
verzorging

Unieke eigenschappen

Wat maakt deze sierpot zo uniek? Naast dat de maatvoering van de vibes orchid is afgestemd op de orchideeënkweekpot, bevat het een geïntegreerd watergeefsysteem. Hierdoor kan de orchidee zichzelf voorzien van de juiste hoeveelheid water én wordt overbewatering voorkomen! Naast het gemak is het ook nog eens een duurzame keuze. De pot is gemaakt van 100% gerecycled plastic en is volledig recyclebaar. De pot is verkrijgbaar in drie trendy kleuren.

Samenwerking

De samenwerking tussen elho en The Orchid Growers is een logische keuze. Waar elho de grootste leverancier is van duurzame bloempotten, is de Phalaenopsis product nummer 1 in bloeiende kamerplanten. De worsteling met verzorging zagen wij beiden als een kans. De vibes orchid is te bestellen via Floriday. Voor de detailhandel is er een display ontwikkeld die in winkels kan worden gebruikt om consumenten te inspireren en te informeren over de vibes orchid.

Floriday

Op Floriday is er een speciale elho collectie ingericht waar je alle artikelen kunt vinden. Of zoek op de volgende kweker-artikelcodes: TOG17333 t/m TOG17366, TOG17474 t/m TOG17535. De display heeft artikelcode TOG17538.

Floriday