Onze merken

Mimesis en Authentic Orchids. Twee merken met een eigen verhaal, die bijdragen aan beleving op het schap en inspiratie richting de consument. Altijd op eigenzinnige wijze.

Herkenbaar
& inspirerend

Mimesis

Share your emotions

De planten die aan onze allerhoogste kwaliteitseisen voldoen verlaten de kwekerij onder ons merk Mimesis. Een merk dat draait om emotie, delen en verbinden. Mimesis komt uit het Grieks en betekent letterlijk ‘weerspiegeling’. Geef je een orchidee cadeau, dan weerspiegelt deze immers jouw trots, liefde of steun aan een ander.

Authentic Orchids

Perfect Imperfection

Elke dag werken wij aan topkwaliteit planten. Echter zijn onze orchideeën een product van Moeder Natuur en daardoor soms een tikje eigenzinnig. Gedurende het groeiproces ontstaat er soms een schoonheidsfoutje hier of daar. Maar is de natuur niet op z’n mooist als deze haar eigen gang gaat? Volgens ons zijn deze planten too good to waste. Wij staan immers voor kwaliteit, maar vinden respect voor de natuur minstens zo belangrijk.

Floriday

Floriday is de plek waar jij als klant ons aanbod kunt vinden. In de online catalogus vind je het totaalassortiment van onze merken en verrassen we je regelmatig met passend keramiek.

Om de catalogus te kunnen bekijken is het van belang dat je een account hebt bij Floriday.

Floriday