Onze activiteiten

Bij The Orchid Growers gaan wij voor topkwaliteit. Hoogwaardige planten, voldoende beschikbaarheid en betrouwbare leveringen. Maar kwaliteit is voor ons meer dan dat. Wij ontzorgen en denken mee richting schap en consument door te verrassen en inspireren met ons merk Mimesis. Samen maken we het verschil en laten we consumenten wereldwijd genieten.

Samen
maken we
het verschil

Inspiratiecentrum

Oneindig inspireren. Dat is wat wij doen in ons inspiratiecentrum. Ontmoet de Mimesis-collectie, bewonder de noviteiten en kijk vooruit naar volgend seizoen. Bovendien testen wij in ons inspiratiecentrum voortdurend onze nieuwste ideeën en leren wij – dankzij onze Orchid Store – consumenten steeds beter begrijpen. Hierdoor leveren wij concepten die er bewezen toe doen én stellen wij onze zakelijke klanten in staat hun klanten van unieke informatie te voorzien.

Samen richting het schap

Onze samenwerkingen gaan verder dan verkoop. Wij denken mee in optimalisatie van het assortiment en beleving op het schap, met als doel de omzet op de winkelvloer te verhogen. Uiteraard is elke klant uniek. Om hen gericht te kunnen bedienen en inspireren, is persoonlijk contact en kennis van de markt essentieel. Met onze wortels diep in de sector zijn we snel op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en markttrends. Bovendien halen wij relevante data uit onze Orchid Store, waar wij in direct contact staan met consumenten. Zo zien wij welke vragen er leven en welke producten het goed of minder goed doen. Dit geeft ons input om ons assortiment te blijven ontwikkelen en inzichten te delen.

Kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van onze planten te waarborgen werken wij met onafhankelijke kwaliteitscontroleurs. Zij controleren of onze planten aan de productspecificaties en klantwensen voldoen. Zo staan wij garant voor topkwaliteit orchideeën.